Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

>> Ενημέρωση από το Αστικό ΚΤΕΛ
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αποφάσεως του Δημάρχου για το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το Αστικό Κτελ την ΔΕΥΤΕΡΑ 24/1/22 θα εκτελέσει δρομολόγια ΣΑΒΒΑΤΟΥ καθώς και τα δρομολόγια των δημοτικών χώρων στάθμευσης.

>> Ανακοίνωση ΣυμμαΧίας Αξιών
Θετική εξέλιξη είχαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο σε σχετική συζήτηση για την παράταση μίσθωσης δύο διαμερισμάτων στο συγκρότημα Γεμέλικων στο Μάρμαρο Καρδαμύλων.

>> Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 19-1-2022.

>> Ανακοίνωση της ΤΕ Χίου ΚΚΕ
Χαιρετίζουμε τη μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση μαθητών στη Χίο ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που αφήνει απροστάτευτα τα σχολεία σε συνθήκες έκρηξης των κρουσμάτων

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χίου χαιρετίζει την χθεσινή μεγαλειώδη πορεία και συνολικά τις κινητοποιήσεις του μαθητικού κινήματος της Χίου για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους.

Βρισκόμαστε μόλις δυο ημέρες από την ομιλία σας κ. Υπουργέ Μετανάστευσης και εκλεγμένε βουλετή Χίου κ. Μηταράκη στο Ομήρειο, η οποία είδαμε ότι έγινε αφενός με μη τήρηση των αποστάσεων μέσα στον χώρο της εκδήλωσης (όπως είδαμε από τις σχετικές εικόνες) και το κυριότερο με μεγάλη προστασία αστυνομικής δύναμης και ΜΑΤ.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,499,283
Μοναδικές επισκέψεις: 1,283,637
Από :7 Φεβρουάριος, 2012