Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς για τη Λέσβο, και τη Χίο (επίπεδο 4) όπως προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, προτείνεται η λήψη των βασικών μέτρων προστασίας και αυτοπροστασίας

Η Ιερά Μονή (Κοιμήσεως Θεοτόκου) Πλακιδιωτίσσης Καλλιμασιάς πανηγυρίζει την εορτή των Εννεαμέρων της Θεοτόκου (Απόδοση εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου) κατά το ακόλουθο πρόγραμμα ιερών ακολουθιών:

Η θεατρική ομάδα της ΠΕΚΕΒ παρουσιάζει την κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Βασίλη Πανχουδάκη, την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 21:00 στο κινηματοθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Βροντάδου (ΠΕΚΕΒ).

Τις ευχαριστίες του στο Λιμενικό και ειδικά στην Κεντρική Λιμενάρχη Χίου Ειρήνη Αργύρη, εκφράζει μέσω ανάρτησης του γιου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 58χρονος φίλος της οικογένειας Ι. Πολιτάκης που διασώθηκε από το ναυάγιο του σκάφους στις Οινούσσες.

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου ενημερώνει ότι την Τρίτη 21 Αυγούστου από τις 09:00 π.μ. έως 13:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Γεννεσίου Θεοτόκου Συκιάδας θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη του ομώνυμου Συλλόγου.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία τη Δευτέρα 3 του Σεπτέμβρη λόγω 24ωρης απεργίας, την οποία ανακοίνωσε η ΠΝΟ.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,914,449
Μοναδικές επισκέψεις: 831,298
Από :7 Φεβρουάριος, 2012