Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

>> Του Κώστα Αναγνώστου
Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη. Είναι κτισμένο αμφιθεατρικά στη δυτική πλευρά του όρους Αμανή, σε υψόμετρο 450μ.

>> Κοινή δήλωση Νίκου Νύκτα, Δημοτικού Συμβούλου της ΣυμμαΧίας Αξιών, Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και Γιώργου Αμέντα, μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας

Σύμφωνα με τα ellinika hoaxes ναι μεν βρίσκεται στην κατηγορία εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αλλά δεν έχει προσληφθεί ακόμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου ενημερώνει τα μέλη του ότι η λειτουργία του τρίτου απογεύματος έληξε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για άλλη μια χρονιά αντιμετωπίζουν προβλήματα στην έγκαιρη στελέχωση τους, καθώς είναι δραματική η μείωση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε αυτά.

Συνελήφθησαν την Κυριακή 13/09/20 στη ΒΙΑΛ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,253,567
Μοναδικές επισκέψεις: 1,079,333
Από :7 Φεβρουάριος, 2012