Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

"Τη γνωστή καραμέλα της δημοτικής αρχής ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την ίδια, χρησιμοποίησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ξενάκης για να μπαλώσει τα αμπάλωτα".

Mε το νέο Ταξίαρχο, Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Χαράλαμπο Αμπατζίδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης στις 29/3/23.

Γνωστό έγινε από τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου το θερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, καθώς και το ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα.

Για δεύτερη φορά αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Χίου, επισκέφθηκαν το 5o δημοτικό Σχολείο Χίου για να ενημερωθούν από κοντά για πολλοστή φορά για τα χρονίζοντα προβλήματά του.

Εντοπίστηκε την 25/03/2023 από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μεστών στην παράλια Αποθήκα Μεστών ένας ερασιτέχνης αλιέας ο οποίος διενεργούσε νυχτερινή αλιεία κάνοντας χρήση αυτόνομης καταδυτικής συσκευής κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας .

Από αρμόδια αστυνομική αρχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 23/3/23 σε οδικό δίκτυο στις Οινούσσες.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,725,839
Μοναδικές επισκέψεις: 1,485,881
Από :7 Φεβρουάριος, 2012