Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου ενημερώνει ότ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Βροντάδου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της έκδοσης του δίτομου έργου τους «Βρονταδούσικες Προσωπογραφίες», του φιλολόγου συγγραφέα κ. Γρηγόρη Σπανού

Συνελήφθη, χθες (13-10-2018) στον αερολιμένα της Χίου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόπειρας παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Χθες (12-10-2018) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή των Ολύμπων στη Χίο, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 38χρονο αλλοδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Στη σύλληψη ενός 17χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου εντός του οικείου λιμένα.

Το Σωματείο Σερβιτόρων Χίου ενημερώνει τα Μέλη του ότι έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων του ειδικού εποχικού βοηθήματος και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,944,468
Μοναδικές επισκέψεις: 852,625
Από :7 Φεβρουάριος, 2012