Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων ο Σύλλογος Φωτογράφων και Εικονοληπτών Χίου καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων τη Δευτέρα 26/ 2/2018 από τις 12μ.

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος Αλλαγής και με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα γύρω από τα Ίμια, η οργάνωση της Χίου προσκαλεί σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου στις 28 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. το απόγευμα στην αίθουσα του Φάρου Βαρβασίου με θέμα «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

Εκδήλωση τιμής και μνήμης πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) παράρτημα Χίου, την Κυριακή 25 Φλεβάρη 2018 στις 11.00 π.μ. στην Κυδιάντα Λαγκάδας

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΙΩΝΕΣ» διοργανώνει ροκ συναυλία με το συγκρότημα «FUNKIN MATES» από την Αθήνα και τους Χιώτες «DUST» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Ξηλώθηκαν βίαια προχτές βράδυ οι φατσούλες που ζωγράφισαν παιδιά στον Κοφινά για να ομορφύνουν τη γειτονιά τους και να βάλουν τους κατοίκους της περιοχής στο εορταστικό κλίμα των αποκριών.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,810,157
Μοναδικές επισκέψεις: 752,943
Από :7 Φεβρουάριος, 2012