Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

>> Γράφει ο Μάρκος Σκούφαλος
Είναι γεγονός ότι στην τρέχουσα επικαιρότητα, δεσπόζουν οι ανατριχιαστικές ομολογουμένως αποκαλύψεις για την Κιβωτό του κόσμου , οι οποίες πρέπει να αποδειχτεί ότι ευσταθούν και σε αυτήν την κατεύθυνση κυβέρνηση και αστική δικαιοσύνη, οφείλουν να πράξουν τα δέοντα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της, για τη συμμετοχή και επιτυχία τους στο Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος, που έγινε στα Τρίκαλα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Κλήση για τον απεγκλωβισμό ατόμου που έπεσε σε πηγάδι στα Φλάτσια, δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.
Πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στο σημείο.

>> Του Κώστα Αναγνώστου
Η Σούμα είναι το παραδοσιακό ποτό της Χίου και ιδιαίτερη των Μεστών, όπου σύμφωνα με τους Μεστούσους αντλεί και την προέλευση της. Η Σούμα είναι καθημερινότητα για τους κατοίκους του χωριού.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (15-11-2022), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυργίου στη Χίο.

Τήν Τετάρτη 19 Ὀκτωβρίου 2022 συνεκλήθη ἡ Γενική Συνέλευση τῆς Ἑταιρείας Βυζαντινῶν Σπουδῶν γιά τήν ἐκλογή νέου Διοικητικοῦ Συμβουλίου (2022 – 2024).

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,665,223
Μοναδικές επισκέψεις: 1,430,711
Από :7 Φεβρουάριος, 2012