Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Πρόγνωση καιρό από το meteo.gr για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

4η γιορτή μπάσκετ το από τις 16 έως 18 Φεβρουαρίου.
Η τοπική επιτροπή Μπάσκετ πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία στήριξης της οικογένειας του 30χρονου που έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) σας συμβουλεύει να μην πετάτε το χαρταετό σας κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για εσάς και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου ενημερώνει ότι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου από τις 09:00 π.μ. έως 1300μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Χίου με την υποστήριξη του Σωματείου Εργαζομένων στο Πυροσβεστικό Σώμα νομού Χίου.

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας

Ξηλώθηκαν βίαια προχτές βράδυ οι φατσούλες που ζωγράφισαν παιδιά στον Κοφινά για να ομορφύνουν τη γειτονιά τους και να βάλουν τους κατοίκους της περιοχής στο εορταστικό κλίμα των αποκριών.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,807,449
Μοναδικές επισκέψεις: 750,998
Από :7 Φεβρουάριος, 2012