Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Ταμπάκικα.

>> Από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία στη Χίο
Ούτε ο συμβιβασμένος/υποταγμένος κατεστημένος συνδικαλισμός των ΓΣΕE-ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΒΕ από τη μια, αλλά ούτε κι εκείνος της κομματικής γραφειοκρατίας της μη σύγκρουσης, ρήξης από την άλλη, θέλουν και μπορούν.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου ¨Σκυλίτσειο¨, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 11/12/2017 και ώρα 10.π.μ. θα αναρτηθούν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Νοσοκομείου Χίου « Σκυλίτσειο» (που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου της Διοίκησης), οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για τον κωδικό θέσης 104 Καθαριστών /τριων

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Ευρύτατης κλίμακας επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, έλαβε χώρα κατά τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στην θαλάσσια περιοχή Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα με παράλληλες δράσεις, για τους μικρούς φίλους, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, (ώρες 11:30- 13:30), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,771,818
Μοναδικές επισκέψεις: 726,151
Από :7 Φεβρουάριος, 2012