Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Στόχος η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας της Χίου για το AIDS με ελπίδα την εξάλειψη του στιγματισμού και της προκατάληψης έναντι στους ασθενείς.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Βορείου Αιγαίου -ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χίου το Σαββάτο 7 Δεκεμβρίου.

>> Του Κώστα Αναγνώστου
Η Ελάτα είναι μεσαιωνικό χωριό της νοτιοδυτικής Χίου, σε απόσταση 24 χλμ. από την πόλη, κτισμένο σε ημιορεινή περιοχή με υψόμετρο 190 μ.

>> Γράφει ο Γιώργος Πατεριμός
Η διαφορετικότητα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους που φέρουν κάποια χαρακτηριστικά τα οποία τους διαφοροποιούν από τον λεγόμενο «φυσιολογικό μέσο όρο».

"Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, αλλά με το μεγαλείο που αποπνέουν τα συναισθήματα της περηφάνιας και της ελπίδας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα του Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού, η τελετή Ονομασίας Προσκόπων Έθνους".

Από το Τμήμα Τροχαίας Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (30-11-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Χίο.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,126,710
Μοναδικές επισκέψεις: 986,413
Από :7 Φεβρουάριος, 2012