Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Ο καιρός στη Χίο το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Οκτωβρίου στη Χίο από το meteo.gr

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου αναζητά για έμμισθη απασχόληση για την θέση παιδαγωγού για τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού της στην Χίο. Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου στο Αίπος.

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων διοργανώνει το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου όπως κάθε χρόνο την αναβίωση του παλιού Καρδαμυλίτικου εθίμου των Λαμπαδηφοριών , που συνοδεύει το άναμμα του «ΟΧΙ» στα βουνά της Γριάς και του Μαργαρίτη.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, για δεύτερη χρονιά, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα με την επωνυμία «Νίκος Κουκλέλης».

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης του καρκίνου του μαστού θα πραγματοποιηθεί μια συμβολική λαμπαδηδρομία στο λιμάνι της Χίου το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 7.45 το βράδυ.

Την Κυριακή 24/10/21 η Θέρμαι Αγιασμάτων και οι Φίλοι Μονοπατιών Χίου συνδιοργανώνουν πεζοπορίες για μικρούς και μεγάλους και σας προσκαλούν να χαρείτε μαζί τους το φθινόπωρο στην Κοιλάδα Αγιασμάτων.

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 2,447,211
Μοναδικές επισκέψεις: 1,238,381
Από :7 Φεβρουάριος, 2012